| Etusivu | Haku | Arkisto | Palaute | Yhteystiedot |

Toimintakalenterit
Kilpailukutsuja
Tulospörssi
Kuvagalleria
Koulutusta ja aineistoa
Huomionosoitusasiaa
Painijaosto
TUL:n Painin Tuki ry
TUL:n painiseurat
CSIT:n painitoiminta
Historiaa ja henkilötietojaKaikki suomalaiset haastettu mukaan: Hyvä energia liikkeelle

Ohjelmajohtaja Maija Perho, eräopas Kai Hyttinen ja LKT, dosentti Heikki Pekkarinen Kuopion yliopistosta olivat kolme ensimmäistä suomalaista, jotka ottivat vastaan Hyvä energia liikkeelle -haasteen vastaan tiistaina 3.6. Helsingissä Stadionin kupeessa

Maakaasuyhtiö Gasum ja Suomen Latu ry keräävät yhdessä hyvän mielen energiaa. Liikuntakampanja haastaa kaikki suomalaiset mukaan ulkoilemaan ja kuntoilemaan. Verkkosivuilla www.liikuntahaaste.fi voi määritellä oman liikuntatavoitteen, ylläpitää liikuntapäiväkirjaa ja seurata energiankulutustaan. Vuoden kestävän kampanjan tavoitteena on muistuttaa liikunnan hyödyistä ja myönteisistä vaikutuksista sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin.

Internet-sivuilla osoitteessa www.liikuntahaaste.fi, rekisteröityneet voivat ylläpitää omaa henkilökohtaista tai yrityskohtaista liikuntapäiväkirjaa.

Sivustolla hyödynnetään myös mm. Suomen Ladun liikunta-asiantuntijoiden keräämää liikunta- ja lajitietoa. Myös hyötyliikunta kuten puutarhanhoito, kaupassakäynti tai puiden pilkkominen kasvattavat hyvän mielen energian pottia.

Jotta haaste kulkisi sujuvasti eteenpäin, kaikki liikuntahaaste.fi -sivuille rekisteröityneet voivat haastaa helposti ystävänsä ja vaikkapa työtoverinsa kampanjan internetsivun e-kortilla.

Kaikki kampanja-aikana Liikuntahaaste-sivustolle rekisteröityneet yksityishenkilöt osallistuvat kampanjan pääpalkinnon, Kiilopään mökkilomaviikon arvontaan. Yrityssarjassa aktiivisimmille jaetaan pääsylippuja kesän 2009 urheilutapahtumiin.

Kaikki 30.6.2008 mennessä www.liikuntahaaste.fi, -sivuille rekisteröityneet ja vähintään yhden liikuntasuorituksen kirjanneet henkilöt osallistuvat kahden hengen kuumailmapallolennon arvontaan.

Tämä ja muita aiheeseen liittyviä tiedotteita sekä kuvia löytyy kampanjasivustolta: www.liikuntahaaste.fi, tiistaina 3.6. klo 15.00 jälkeen.

Lisätietoja:

Suomen Latu
toiminnanjohtaja Eki Karlsson, puh. 044 328 3286
eki.karlsson@suomenlatu.fi
www.suomenlatu.fi

viestintäpäällikkö Minna Ojala, puh. 020 447 8622
minna.ojala@gasum.fi
www.gasum.fi